ترویج استفاده از پیام رسان های خارجی در زیرمجموعه شبکه بهداشت و درمان هشترود
به گزارش پیشتاب نیوز، به نقل از ایسنا، در متن بخشنامه آمده است: « به استناد بند ۷ مصوبه شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسان های اجتماعی، می بایست کلیه نهادها و موسسات دولتی و عمومی غیر دولتی هرگونه تبلیغات خود در محیط پیام رسان های اجتماعی را صرفا از طریق پیام رسان های اجتماعی داخلی که به صورت رسمی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام می شود انجام دهند. بدیهی است هرگونه استفاده از پیام رسان های اجتماعی خارجی برای مکاتبات اداری و ارائه خدمات اداری کماکان ممنوع است»
به گزارش رادیو گفتگو مهدی انجیدنی مدیر پیام رسان داخلی گپ در مصاحبه با برنامه زنده بدون خط خوردگی گفت: «کشور به دلیل یکسری خطر های امنیتی که از وجود پیام رسان خارجی از جمله خروج اطلاعات از کشور، احساس شده است، قصد دارد این پیام رسان را ببندد و وقتی یک خطر برای امنیت ملی پیش آمده است، به سیاست گذاری مسئولان امنیتی کشور باز می گردد»
آیت الله محمود عبداللهی، از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در مصاحبه با خبرگزاری رسا گفته: آن شبکههایی که تحت حاکمیت استکبار جهانی هستند، عملا به یک ابزار و سلاح برای کودتای تدریجی و به وجود آوردن بحرانهای گوناگون سیاسی، فرهنگی، اخلاقی و همچنین دوقطبی کردن جامعه و زمینه سازی برای فروپاشی ارزشهای اخلاقی حتی آموزش رسمی آشوب و قمار و سرقت و …. تبدیل شدهاند.
بیژن نوباوه وطن نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی هم در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، ضمن انتقاد از حضور و فعالیت بعضی از مسئولین در پیامرسانهای خارجی فیلترشده، گفت: وقتی یک کاری غیرقانونی تلقی میشود، باید همه از آن تبعیت کنند و سرپیچی از آن جرم محسوب میشود، مخصوصا اینکه این تخلف از قانون توسط مسئولان صورت گیرد.
موضوع برخورد با شبکه های اجتماعی و پیام رسان هایی که قوانین کشور متبوع کاربران را رعایت نمی کند، همواره در دستور کار همه کشورها بوده، به نحوی که «ژان نوئل بارو»، وزیر دیجیتال فرانسه با اشاره به قانون شکنیهای توئیتر گفته بود: «توئیتر، اگر مکرراً از قوانین ما پیروی نکند، در اتحادیه اروپا ممنوع خواهد شد. اگر شرکت آمریکایی از پیروی قانون خدمات دیجیتال اروپایی که پایان ماه اوت(مرداد _ شهریور ۱۴۰۲) در سراسر اتحادیه اروپا اجرایی می شود، سر باز زند، از ورود به اتحادیه اروپا منع می شود. اطلاعات نادرست یکی از جدیترین تهدیدها برای دموکراسی است و توئیتر در صورت تکرار عدم رعایت قوانین از حضور در اتحادیه اروپا منع خواهد شد».
به تازگی هم دولت ایالات متحده آمریکا شبکه اجتماعی “تیک تاک” که مالک آن یک فرد چینی است را تحت فشار قرار داده که در عرض یک سال یا باید سهام خود را به یک فرد آمریکایی بفروشد یا این شبکه اجتماعی در آمریکا فیلتر خواهد شد!
حال با این اوصاف، برخی از نهادها و مجموعه های دولتی کشورمان اقدام به ایجاد گروه و کانال در پیام رسان های واتساپ و تلگرام کرده و کارمندان خود را مجبور به نصب فیلترشکن و استفاده از این پیام رسان ها می کنند.
بیمارستان امام حسین(ع) هشترود یکی از این مجموعه های دولتی است که اطلاعیه های خود را در این دو پیام رسان بارگذاری کرده و کارمندان و کادر درمان باید این پیام رسان ها را نصب و از آن استفاده کنند.
کادر درمان بیمارستان هشترود می گویند: حسابداری بیمارستان هشترود اطلاعیه های خود را فقط در گروه بیمارستان امام حسین هشترود در پیام رسان خارجی تلگرام بارگذاری می کند که به دلیل عدم دسترسی برخی از کادر درمان به این پیام رسان و تحویل ندادن به موقع مدارک بیمه تکمیلی، چند میلیون هزینه آنها توسط بیمه پرداخت نشده و متضرر شده اند.
یقینا تبلیغ و ترویج پیامرسان های خارجی فیلتر شده که در خدمت براندازان نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و نقش زیادی در داغ کردن تنور اغتشاشات در کشورمان داشتند، گناهی نابخشودنی است که شبکه بهداشت و درمان شهرستان هشترود باید در محضر قانون و مردم پاسخگو بوده و جلوی این قبیل اقدامات را بگیرد. از طرفی بازرسی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز باید با ورود به این قبیل مسائل، از قانون شکنی های مذکور پیشگیری کرده و با خاطیان برخورد کند.
گفتنی است پایگاه خبری پیشتاب نیوز آمادگی دارد تا جوابیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز و شبکه بهداشت و درمان هشترود را در خصوص اقدامات آتی برای جلوگیری از تبلیغ و ترویج پیام رسان های خارجی غیر قانونی توسط مجموعه های تحت امرشان منتشر کند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰